Sådan pakker du rygsækken optimalt

Når man skal afsted på rygsækrejse, er det værd at bruge lidt tid på at få pakket rygsækken ordentligt, så tingene ligger godt, og man hurtigt kan få fat i det, man skal bruge. Det ser vi nærmere på her, så læs med og få gode råd til din rejse, uanset om den går til Vietnam, Australien, Japan eller et andet spændende sted. 

Grunden til at så mange vælger at rejse med rygsæk er, at den er let at transportere også på steder, hvor en rullekuffert har svært ved at køre. Ofte sker det også, at man er nødt til at gå med sin bagage, og da kan det altså være praktisk at kunne have den på ryggen. Herudover er den mere fleksibel i forhold til en kuffert med hård skal, som kan gå i stykker under transport.   

Rul dit tøj 

En praktisk måde at opbevare sit tøj i rygsækken er ved at rulle det sammen. Det kan ikke helt undgås at tøj krøller, når det ligger i en taske, men ved at rulle det minimerer man krølningen og det kan være lettere at se og få fat i de enkelte tøjstykker, når de ligger rullet. Hvis du skal til Sydøstasien vil det være begrænset, hvor ofte du får brug for det varme tøj, men man er nødt til at have det med, og det kan passende komme ned i bunden af rygsækken. Skiundertøj kan være praktisk, og det kan du læse mere om her

Hvis du medbringer tunge ting, kan du med fordel lægge det i den nederste del af rygsækken for at skabe en god balance i tasken, til når du skal gå med den. Ting som du skal bruge ofte bør du søge at placere i lommer eller evt. øverst i rygsækken, så du hurtigt kan komme til dem. Pas og penge bør du altid have på dig, for eksempel i et mavebælte. 

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *